EMP | Music, Movie, TV & Gaming Merch | Alternative Clothing (2024)

Het is weer tijd voor Ugly Christmas Sweaters!


Geurende boterkoekjes, hete chocolademelk en glanzend inpakpapier - wanneer alles schittert en glanst, de eerste sneeuwvlokken vallen en 'Last Christmas' door de radio klinkt... kan je dan de zomer al niet meer wachten? Wacht even, geen reden om een Grinch te worden, we hebben iets veel cooler voor je - Ugly Xmas Sweaters!


Je vraagt je af hoe een trui je kan helpen om de familiechaos aan de eettafel te overleven? Heel simpel: met een flinke dosis zelfspot. De Ugly Christmas truien uit onze webshop zorgen zelfs bij kerstmopperaars voor een goede sfeer en laten zien dat je jezelf en de feestdagen niet te serieus neemt. Bovendien toveren de warme truien met hun kleurrijke patronen een glimlach op de gezichten van je medemensen - zelfs als het kerstdiner weer eens verbrand is, de kerstboom in brand staat en je kat de dure decoratie opeet.


Je lelijke kersttrui voor de feestdagen


Heeft u geen zin om een elegant overhemd te dragen voor het feest van de liefde? Wil je in plaats daarvan de moed erin houden en "gewoon jezelf zijn" deze kerst? Met een Ugly Christmas Sweater is dat geen probleem!


Onze verschillende modellen uit onze online shop helpen je om je persoonlijke touch te benadrukken en je gevoel voor mode te etaleren. De lelijke kersttrui is veel meer dan een trend. En laten we eerlijk zijn, zo lelijk zijn truien toch niet? Met veel modellen kun je een mix verwachten van geestig, grappig en - last but not least - kerstsfeer.


Lelijke kersttruien alles over bands, films en merch


Er zijn zeker weinig momenten in het jaar dat mensen zoveel TV kijken als rond Kerstmis. Als je de rest van je familie wilt laten zien welke films en series hoog op je persoonlijke verlanglijstje staan, kun je gemakkelijk een Ugly Christmas Sweater gebruiken om die boodschap over te brengen.


Onze serie omvat Jurassic Park, Walt Disney en Lord of the Rings truien, maar ook Motörhead en Rammstein truien.


Lelijke kersttruien zijn helemaal in...


... maar waar komt de fascinatie voor Ugly Christmas Sweaters vandaan? Velen geloven dat het succesverhaal van de lelijke kersttrui in Groot-Brittannië begon, waar het kledingstuk in de jaren '80 voor het eerst werd gedragen door enkele grappige tv-presentatoren. Maar sinds 2001, toen Colin Firth in de film "Bridget Jones's Diary" een Ugly Christmas Sweater droeg, werd het idee een trend en werd de eigenzinnige kersttrui een cultus.


En nu ben jij aan de beurt: laat je geliefden lachen met een paar gekke motieven en maak de langverwachte reünie met je grootouders en je derdegraads nichtje een beetje losser. Tenslotte zie je elkaar maar één keer per jaar - ho ho ho! Blader gewoon door onze online winkel en ontdek jouw eigen opvallende trui voor mannen en vrouwen. Zin in een teckel met rendiergewei? Een T-Rex met een kerstmuts? Of liever Freddie Krueger met bijpassende tekst: "He Knows When You Are Sleeping"? Jouw Ugly Christmas Sweater, jouw keuze.


Zin in Ugly Xmas Sweaters voor metalheads?


Niet "Stille Nacht, Heilige Nacht", hier krijg je een flinke dosis "Hells Bells" - en natuurlijk op een gebruikelijk kerstige manier. Ben je een echte heavy metal fan en wil je je familie met kerst een beetje shockeren? Dan mag je de Ugly Xmas Sweaters van AC/DC, Five Finger Death Punch, Metallica en Slipknot niet missen. Een paar doodskoppen hier, een pentagram daar, als dat niet de juiste motieven zijn om saaie familiefeesten een beetje op te schudden...


Ugly sweaters voor film- en serie fans


Als je echter een van die Muggles bent die niets met muziek te maken heeft en liever een toverstok of een zombie-apocalyps voor kerst wilt dan sokken, kunnen we je dan overtuigen met een Ugly Sweater met iconische film- en serie motieven? Je denkt bij jezelf: De boom van Gondor kan toch ook als kerstboom doorgaan? Een AT-AT-aanval op Hoth lijkt toch ook op een witte kerst? En als lid van de Night's Watch is er tenminste glühwein op de muur? Ongeacht welke franchise je fascineert, bij ons kun je je eigen Ugly Sweater van Lord of the Rings, Star Wars, Game Of Thrones en vele andere series en films bestellen.


De Lelijke Kerst Trui als geschenk voor de Adventstijd


Je kunt de Lelijke Kerst Trui natuurlijk ook in onze winkel kopen en aan je vrienden cadeau doen. In dit geval worden ze echter aanbevolen als Secret Santa-cadeaus voor kerstavond. Zo kunnen je dierbaren zich perfect voorbereiden op de festiviteiten.


Lelijke kersttruien - daarom zijn ze zo populair


Sinds "Bridget Jones - Chocolate for Breakfast" weten veel mensen hoe sympathiek het kan lijken als je met een lelijke kersttrui op een kerstfeest verschijnt. Achter de verschillende motieven gaat meestal een mix schuil van "Kijk eens waar ik gepassioneerd over ben!" en een gezonde dosis zelfironie. Als beide samenkomen, is mode echt leuk voor velen! Misschien zijn lelijke kersttruien ook zo populair omdat ze zo direct lijken in hun opzichtigheid en zelfbewuste ontwerpen. De tijd van kleine patronen was - althans wat kersttoppen betreft - gisteren. Het is zeker niet de bedoeling om alles te verklappen, maar wel om een plons te maken terwijl je met de familie onder de kerstboom "Jingle Bells" zingt.


Wat is de nationale Ugly Christmas Sweater Day?


Huh? Bestaat dat? Jazeker! Op 21 december wordt officieel de "Dag van de Lelijke Kersttrui" gevierd. Heb je alles al gezien? Zeker niet - want bij ons kun je een grote selectie Ugly Christmas Sweaters ontdekken om de nationale "bijna"-feestdag de nodige eer te bewijzen. De Ugly Christmas Sweater Day begon in de VS in 2011, toen een groep mensen hun liefde voor kitscherige kerstkleding tentoonstelde. Sindsdien vindt de "Dag van de Lelijke Kersttrui" altijd plaats op de derde vrijdag van december - heb je nog een trui nodig?


Feesten in een Ugly kersttrui?


Nou, als je dacht dat de Dag van de Ugly Christmas Sweater het gekste was wat deze coole kersttruien konden doen, maak je dan maar klaar - want naast beroemdheden organiseren zelfs steden in ons land elk jaar hun zogenaamde Ugly Christmas Sweater Party. Hier presenteren fans en vrienden van de Ugly Xmas Sweaters hun meest creatieve kersttruien. Ben je helemaal weg van deze feestelijke look van een ander soort? Dan kun je je outfit in onze online winkel nu updaten met een echt gekke Ugly Sweater. En laten we eerlijk zijn, we vinden deze iconische truien niet "lelijk", toch? Integendeel. Maar zeg het niet verder. Wij zijn dol op Ugly Christmas Sweaters - en jij?


EMP | Music, Movie, TV & Gaming Merch | Alternative Clothing (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Annamae Dooley

Last Updated:

Views: 6059

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Annamae Dooley

Birthday: 2001-07-26

Address: 9687 Tambra Meadow, Bradleyhaven, TN 53219

Phone: +9316045904039

Job: Future Coordinator

Hobby: Archery, Couponing, Poi, Kite flying, Knitting, Rappelling, Baseball

Introduction: My name is Annamae Dooley, I am a witty, quaint, lovely, clever, rich, sparkling, powerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.